Bezglutēna biezpiena sacepums ar vaniļas pudiņu

00:05

Šis biezpiena sacepums ir vairāk līdzīgs suflē, nevis parastajiem biezpiena sacepumiem, kas atdziestot sastingst, kļūst cieti un vēlāk peld kādā rozā krāsas ķīselī. Šis sacepums varētu būt arī kādas tartes pildījums. Iedomājos: smilšu mīklas pamatne, biezpiena suflē un svaigas zemenes pa virsu. Kādreiz noteikti tādu pagatavošu. Bet pagaidām vienkārši biezpiena sacepums ar vaniļas pudiņu. Bezglutēna.



Virtuves kombainā vai blenderī sajauc 350 g biezpiena, 1 olu, 1 paciņu vaniļas pudiņa (sausais maisījums no RUF), 1 glāzi piena un 2 ēd.k. cukura. Masa sanāk šķidra, bet lai tas Tevi nebiedē, cepeškrāsnī tā, pateicoties cietei pudiņa maisījumā, sastings. Biezpiena masu ielej ietaukotā formā un cep 180 grādos 20-30 minūtes. Pasniedz atdzesētu ar ogām vai skābo krējumu. Kāpēc atdzesētu? Silts sacepums ir ļoti maigs un jūk laukā. Ja vēlies pasniegt to siltu, tad gatavo porciju trauciņos, bet tad attiecīgi mazāk jācep. Labu apetīti!

varbūt tev patiks arī šie

0 komentāri