Banānu-melleņu pankūkas

00:32

Atzīšos, vasarā vēlme sēdēt pie datora un dalīties ar receptēm strauji tuvojas nullei. Siltā laikā gribas vairāk būt ārā, bet ēdieni, kas top virtuvē, ir tik elementāri un ātri, ka liekas, nevienam nebūs interesanti. Bet nu ar vienu tādu tomēr vēlos padalīties. Ļoti vienkāršas pankūkas, kurās var izlietot pastāvējušos banānus, klāt vēl sezonas ogas- mellenes. Rezultātā sanāk brokastis, pusdienas vai vakariņas bērniem, vai arī garšīgas pankūkas, ko pasniegt ar sieru pie glāzes atdzesēta Rose.




Vajadzēs:
3 banāni
3 olas
3 ēd.k. griķu miltu
1/2 tējk. cepampulvera
sauja melleņu


Pagatavošana:
Olas, banānus, miltus un cepampulveri sablenderē, lai iznāktu gaisīga un viendabīga mīkla. Iejauc mīklā mellenes un cep uz pannas. Vislabāk izmanto teflona pannu, jo pankūkas sanāk ļoti maigas un ja tās pielips pie pannas, ātri vien izjuks. 

varbūt tev patiks arī šie

0 komentāri